Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Vinkkejä Hua Hin ja Thaimaa


Vana Nava Hua Hin Water Jungle Hua Hinin paras ruokaretki -yritys Feast Thailand Food Tour
Koe Hua Hinin maut kuten paikalliset. Opi kulttuurista samalla, kun tutustut nähtävyyksiin ja Hua Hinin parhaaseen ruokatarjontaan osallistumalla jollekin ruokaretkistä.
Vana Nava Hua Hin Water JungleOstokeskus Bluport Hua Hin Resort Mall tarjoaa laadukkaita muotituotteita ja viihdettä.
Vana Nava Hua Hin Water JungleVesipuisto Vana Nava Hua Hin Water Jungle. Vana Nava on Aasian ensimmäinen "Vesi viidakko" teema vesipuisto.
Vana Nava Hua Hin Water JungleValokuvauksellinen Santorini Park sijaitsee Petchkasem Road:lla, juuri ennen Cha Amin rantaa. Vaikuttava kokoonpano on risteytys kauppoja, ravintoloita ja huvipuisto.
Artoon Network Amazone ThailandVesipuisto Cartoon Network Amazone Thailand tarjoaa upean kokemuksen kaiken ikäisille. Kymmenen eri teema-aluetta takaavat hauskan päivän koko perheelle.
Moni matkailija toivoo - usein turhaan - löytävänsä salaisia paratiisirantoja Etelä-Thaimaasta. Yllätys on, että heti Hua Hinistä etelään alkaa 200 kilometrin kaistale koskematonta Thaimaata. Se on liian kaukana bangkokilaisille viikonlopunviettäjille ja silti niin lähellä pääkaupunkia, ettei alueella ole lentokenttää. Rauha on täällä taattu.