Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Kelluvat markkinat
Floating Market Hua Hin


Hua Hinissä on kaksi Floating Market'ia, jotka löytyvät Soi 112:lta n. 6 km Hua Hinin keskustasta. Molemmat ovat suosittuja turistikohteita.

Toinen on Hua Hin Floating Market (kartta). Kaupat on rakennettu retrotyylillä muistuttamaan entisajan Hua Hiniä. Kävelyalue järven ympärillä on laaja, jossa on runsaasti tilaa tutkia kauppoja. Näiltä markkinoilta ei löydy halpaa matkamuisto rihkamaa, vaan useimmat tuotteet ovat laadukkaita ja käsintehtyjä, joita et löydä muualta.

Floating Markets Hua Hin ThailandHua Hin Floating Market on avoinna Ma-To 09:30-19:30 ja Pe-Su 09:30-20:00. Näyttämöviihdettä on 13:00/15:00/19:00. Risteily on 200 bahtia neljälle hengelle. Keskustasta pääsee julkisella songthaewilla 20 bahtilla markkinoille.

Hua Hin Samphannam Floating Market löytyy läheltä (kartta). Samphannam kattaa suuren alueen, jossa on 193 kauppa ja 40 toimittajan veneet. Floating Markkinat on rakennettu jo olemassa olevaan järveen. Hua Hin Samphannam markki-noilla on paljon toimintaa, joihin voit osallistua. Veneretki on vain 20 bahtia/henkilö. Samaan hintaan pääsee myös junamatkalle markkinoilla. Täälläkin on esityksiä päivittäin. Markkinoilla on paljon upeita kuvauskohteita, kuten majakka ja kalastusalukset. Myös monenlaista ruokaa saatavilla.

Hua Hin Samphannam Floating Market on avoinna joka päivä klo 9:00-20:00. Paikoitustilaa on riittävästi 1000 autolle. Tännekin pääsee julkisella songthaewilla.