Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Khao Tao kalastajakylä ja Hat Sai Noi Beach


Hat Sai Noi Beach Hua Hin
Kalastajakylä Khao Tao (kartta) on n. 17km Hua Hininistä etelään, johon voi tehdä päivän retken. Isolla temppelialueella on useita buddha patsaita, luolia ja pyhäkköjä. Khao Tao temppelin yläpuolella kallioilla on suuri kultainen istuva buddha. Ylhäältä kallioilta on upea näköala kalastajasatamaan.

Khao Taon eteläpuolella on pieni ja suojainen Sai Noi Beach (kartta), jossa voi viettää rauhallisen päivän. Puolikuun muotoinen ranta on hienohiekkaista ja päätyy kallioihin molemmista päissä. Ranta syvenee nopeasti toisin kuin Hua Hinin ja Khao Takiabin rannat. Rannalla on pöytiä tuoleja sekä aurinkosänkyjä. Viikolla ranta-alue on rauhallinen, mutta viikonloppuisin sekä juhlapyhinä paikalliset tulevat rentoutumaan ja nauttimaan ilmapiiristä.

Khao Taolle ja Hat Sai Noi Beachille löydät seuraamalla ensin kylttejä Khao Taolle ja sitten Sai Noi Beachille. N. 14 km päässä Petchakassem Raoadilla Soi 101 kohdalla on kyltit Khao Taolle. Jatkamalla oikealle pääsee Sai Noi Beachille, jossa on varjoisa parkkipaikka ihan rannan vieressä.
Voit ottaa paikallisen bussin Petchakasem Raodilta ja jatkaa kyltin kohdalta mopotaksilla tai Tuk-Tukilla perille. Helpointa on ottaa taksi Hua Hinistä ja sopia paluuaika ja maksaa palatessa takaisin Hua Hiniin.