Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Saapuminen Thaimaahan


Suvarnabhumi-lentokenttä
Bangkok (BKK), Thaimaa

Bangkok Suvarnabhumi International Airport Thailand
Bangkokin kansainvälinen lentokenttä Suvarnabhumi sijaitsee Bangkokin (BKK) keskustasta itään noin 30 kilometriä. Kotimaan lennot käyttävät edelleen osin Don Muaeng (DMK) – lentokenttää. Lentoasemien etäisyys on varsin suuri, joten on tärkeää selvittää kummalta kentältä lennot lähtevät.

Bangkok Suvarnahbhumi International Airport - Hall / Gates

Passintarkastus ja maahantulokortti


Maahantulokortti täytetään ennen maahan saapumista ja esitetään passintarkastuksessa. Bangkokin Suvarnabhumi-lentokentällä maahantulotarkastus/Immigration on ennen tulohallia, johon matkalaukut saapuvat. Viisumin numeroa ei tarvitse täyttää, ellei ole erikseen hakenut viisumia. Maahantulokortti (Arrival Card) jää Thaimaan viranomaisille, mutta samalla numerolla varustettu maastapoistumiskortti (Departure Card) leimataan ja laitetaan passin väliin. Se on esitettävä maasta poistuttaessa.

Yhteydet lentokentältä Hua Hiniin


Lentokentältä on n. 235 km Hua Hiniin. Lentokenttä-kuljetukset on hyvä varata etukäteen. Kujettaja odottaa nimikyltin kanssa sovitussa paikassa.  Kuljetuksen kesto on n. 3-4 t, liikenteestä riippuen, matkalla voi pitää taukoja. Mahdollisia juoma- ja ruokaostoksia varten on hyvä vaihtaa bahteja etukäteen esim. lentoaseman valuutanvaihto-pisteissä tai nostaa käteisautomaateista. Taksimatka Bangkokin lentoasemalta Hua Hiniin maksaa auton koosta riippuen n. 2 000 THB ylöspäin. Lentokentällä on lukuisia taksipalveluja, joten kyyti kyllä järjestyy. Heti kun päsee matkalaukkujen kanssa tuloaulaan ryntäävät kyydintarjoajat vastaan. Ole valmiina tinkimään...

Lentokenttäbussi BKK - HUA HIN

Bangkokin eteläisestä bussiterminaalista - Sai Tai Taling Chan - lähtevät bussit kerran tunnissa 04:00-22:00 välillä kohti Hua Hiniä (Sra Sorng Road)

Hua Hiniin pääsee myös junalla: State Railway Thailand