Suomeksi | Finnish Englsih

Lomakohteena Hua HinSpringfield Resort Beach Cha Am ThailandHua Hin on ollut suosittu lomakohde jo yli 70 vuotta. Kuningas Rama VI rakennutti 1929 Klai Kang Won - 'Kaukana Huolista' - kesäpalatsin Hua Hiniin, jolloin siitä tuli tunnettu lomanviettopaikka. Lomakaupunki Hua Hin on tunnettu hiekkarantojen ystävien ja golfaajien keskuudessa. On kuitenkin monia syitä vierailla Hua Hinissä: kulttuuri ja historia, houkutteleva ruoka, upeita trooppisia maisemia ja monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja harrastuksia. Siaminlahdella sijaitseva Hua Hin on säilynyt osittain koskemattomana ja kaupungista löytyy aitoa thaimaalaistunnelmaa.

Market Village Hua Hin Thaimaa |Market Village Hua Hin ThailandHua Hinin ranta on hieno hiekkaista ja jatkuu etelään aina KhaoTakiab vuorelle n. 7 km päähän. Rannalle pääsee helposti useasta kohdasta ja siellä on kaikki palvelut. Ostospaikkojen valikoima on monipuolinen: Kauppoja ja kojuja on vieri vieressä ympäri keskustaa, yömarkkinat jatkuvat aina puoleenyöhön asti, Market Village ostoskeskuksesta löydät myös ylellisyys- ja merkkitavarat, kaupustelijat myyvät matkamuistoja ja räätäliliikkeet ovat levittäytyneet ympäri Hua Hiniä. Helppo vaihtoehto tutustua Hua Hiniin ja Thaimaanhan on osallistua valmiiksi järjestetylle retkelle.

Seafood ravintola iltamarkkinoiden päässä Hua Hin Thaimaa | Seafood restaurant at the end of night market - Hua Hin ThailandHua Hinissä löytyy ruuan ystäville laaja valikoima ruokapaikkoja: kansainvälisiä ravintoloita,turisti ravintoloita,baareja, hotellit, rannanlaituriravintolat ja yksinkertaiset katukojut, joista saa aitoa thai-ruokaa erittäin huokaan hintaan. Herkullisista Kala-ja äyriäisruuistaan tunnetun rannikkokaupunki Hua Hinin ravintolat tarjoavat aina tuoreita merenantimia. Ulkoilmaravintoloissa ja baareissa on vilkas yöelämä – karaokebaarien olleessa usein auki aina aamuyön tunneille asti. Illastaa voi myös ilta-/yömarkkinoilla, joissa on ravintolat ja kojut ovat auki puoleen yöhön