Suomeksi | Finnish Englsih

Black Mountain Golf klubi


Klubitalo tarjoaa korkeatasoiset palvelut vierailleen: Tilavat pukuhuoneet naisille ja miehille, hierontaa, SPA, laadukas pro-shop, ravintola, supermarket ja shuttle bus. Alueella on aktivitetteja on laidasta laitaan kuntosali, tennis + paddle tennis, mini golf, ranta lentopallo, boule ("pentankki"), vesipuisto, vesilautailu.

SPA - Black Mountain Golf Hua Hin Ens iluokkaisen SPA:n hoidot ovat houkuttelevia. Valikoimasta löytävät Thai hieronta, urheilu hieronta, aromiterapia, vartalohoidot ja ruotsalaista hierontaa. Kauneushoitolassa voi hemmotella itseään useilla eri hoidoilla.

SPA on avoinna 09:00 - 19:00. SPA esite ja hinnasto


Pro-shopissa löytyy iso valikoima eri tuotemerkkejä niin vaatteissa kuin mailoissakin. Osa tuotteista on kohtuuhintaisiakin ja usein yksittäisiä kappaleille hyviä tarjouksia. Black Mountain-merkkiset vaatteet ym. ovat tyylikkäitä ja hyvälaatuisia. Vuokramailoja on saatavilla laaja valikoima esim. Titleist ja Cobra.
Pro Shop on avoinna 06:00 – 06:00

Ravintolassa voit ihailla upeaa näköalaa samalla kuin nautit menun antimista. Voit haukata pientä purtavaa ennen kierrosta tai tukevammin pelipäivän päätteeksi. Ravintola on avoinna 06:00 – 21:00.
Huippuluokan driving range on hyvin varustettu ja on sopii erinomaisesti lämmittelyyn sekä harjoitteluun. Klubilta voi varata myös pron yksityistunteja. Driving Range on avoinna 06:00 -18:00.
Supermarket on auki 06:00 - 21:00. Supermarketin kassalta voi tiedustella pesula- sekä siivouspalveluja.

Klubilla on shuttle bus palvleu Hua Hinin keskustaan. Palvelua voi kysyä Pro shopista.